DuPho-kortingen

Een goede reden om lid te zijn.

Om het lidmaatschap van DuPho nog aantrekkelijker te maken biedt DuPho diverse kortingen zoals kortingen op cursussen en vakbladen, aanbiedingen op apparatuur en aansluiting bij een incassobureau. We lichten hieronder enkele kortingen uit.

DuPho-ledenkaart.

Voor alle leden (kennismakingsleden uitgezonderd) hebben wij een DuPho-kaart ontwikkeld waarmee je kunt aantonen dat je een professionele fotograaf bent die voldoet aan de toelatingseisen van DuPho.

Deze digitale ledenkaart en het lidmaatschapsnummer geeft je korting op collectieve verzekeringen en diverse evenementen. Ook kun je je ermee identificeren als professioneel fotograaf bij conferenties, evenementen en festivals.

Maximale korting collectieve zorgverzekering 2022 voor DuPho-fotografen.

Ons “huis” assurantiekantoor Klomps & Boor Risicobeheer heeft exclusief voor DuPho-leden het Collectief Beroepsfotografen bij ONVZ met maximale korting.


Sinds jaar en dag is ONVZ één van de best beoordeelde zorgverzekeraars van Nederland. Géén gecontracteerde zorg, maar volledige keuzevrijheid. Het Collectief heeft 5% korting op de Basiszorg en 10% op de Aanvullende dekkingen. Voor de leden met een lopende ONVZ-Polis bij Klomps & Boor Risicobeheer wordt de korting automatisch opgenomen.


Klomps & Boor risicobeheer

Korting op alle cursussen van College of MultiMedia.

College of MultiMedia (CMM) in Amsterdam is al sinds 1997 dé geautoriseerde opleider in Nederland als het gaat om opleidingen en cursussen in multimedia, digital marketing en ICT. Met accreditaties van Adobe, Avid, MAXON, Blackmagic Design, NIMA en het Digital Marketing Institute dragen zij zorg voor gecertificeerde trainingen op professioneel niveau.


15% korting

DuPho-leden ontvangen 15% korting op de reguliere prijs van de cursussen. Vermeld op het inschrijfformulier dat je DuPho-lid bent, dan wordt de korting verrekend op de factuur. De korting geldt niet voor voordeelbundels en opleidingen.


Bezoek de website voor een overzicht van de beschikbare cursussen en opleidingen.

Gratis examens voor jouw drone vliegbewijs.

Sinds 1 januari 2021 is het wettelijk verplicht een drone vliegbewijs te hebben als je met een drone wilt gaan vliegen van meer dan 249 gram gewicht. Met dit bewijs mag je in alle Europese lidstaten vliegen onder dezelfde set basisregels. Dutch Drone Academy is een door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat aangewezen Europese (drone) erkende opleidingsinstelling. Via deze speciale aanbieding biedt DDA de examens die bij de drone-opleidingen horen in de EASA Open categorie, kosteloos aan. Meer weten?


Bezoek ter oriëntatie www.dronewijzer.nl, de interactieve online tool van DDA die je de weg wijst binnen de Europese drone-wetgeving en in enkele simpele stappen aangeeft welk vliegbewijs voor jou van belang is. Gebruik maken van de gratis examens?


DuPho-leden kunnen hier een cursus met gratis examen bestellen. Meer kortingen vind je op

EIZO.

EIZO ontwikkelt en produceert al sinds 1968 hoogwaardige monitoren en displayoplossingen voor gebruik in kantooromgevingen, de gezondheidszorg, de grafische industrie, de wereld van beeldbewerking en ook die van de luchtverkeersleiding en de scheepvaart. De missie van EIZO is bij de vele klanten die zij bedienen altijd hetzelfde: imaging-oplossingen maken die mensen verrijken in hun professionele en persoonlijke leven. DuPho heeft regelmatig interessante acties i.s.m. EIZO.


www.eizo.nl

20% korting bij Eyes On PhotoArt.

Voor al je printwerk terecht bij Eyes On PhotoArt. Van Capi Lux Vak, naar Eyes On Media, naar Eyes On PhotoArt: maar nog steeds als full service fotolab en printbedrijf de beste op het gebied van Print & Finishing. Door samenwerking met o.a. World Press Photo heeft hun werk wereldwijd zijn weg gevonden naar musea, kunstgaleries, etalages, exposities, theaters, showrooms, instellingen, winkels etc. Leden van de DuPho ontvangen bij Eyes On PhotoArt een exclusieve korting van 20% op alle diensten. Of het nu om een enkele Lambda of Fine Art print gaat, een high-end scan op onze ICG vertical drumscanner of een compleet plexwerk van 120x180 cm. Ook bieden ze DuPho-leden de kans om een kijkje in de keuken te nemen met een gratis rondleiding.


eyesonphotoart.nl